Stockholm är avklarat

Yes, dagen kom tillslut... dagen när doktorn sa " ja ni kan ni få åka tillbaka till värmländska skogarna" 
 
Känslorna ifrån min del var blandade, självklart var jag glad men mest rädd.
Tryggheten att Karolinska bara låg 30min ifrån lägenheten, nu 4h.
Min syster fanns i min närhet hela tiden när jag behövde, nu 4h bort. 
Vår vardag har varit så annorlunda emot vad de flesta förhållande har, min roll för Hannes kommer nu förändras, behöver han mig längre?
Finns tusentals andra tankar
 
Tankarna flyger omkring som en orkan och oron sitter lika djupt som den alltid har gjort.
MEN, för Hannes del är det otroligt underbart att få komma hem igen. En stort steg är avklarat och resan till ett normalt liv igen ska nu börja.
Hans värden ser väldigt bra ut ,förutom hans levervärde.
 
Det är medicinens biverkning så han har ej suttit och smygdruckit  på vardagarna där borta ;)
Eftersom han inte kan avsluta vissa mediciner så är det viktigt att han håller sig borta ifrån alkoholen ett bra tag till så det inte blir dubbelt så jobbigt för lilla levern.
Denna gång är det inte jag som kommer tjata på honom om det utan han har visat sig vara väldigt duktig på det hittills, så det kommer han nog fortsätta med :)
 
Han fick återfall av AML ganska tidigt efter förra transplantationen så därför får han nu den viktigaste medicinen prografen (Immunsuppressivum vid transplantationer) i lite lägre dos så att hans nya donatorceller ska få tid på sig att kriga bort de dåliga cellerna. Förhoppningsvis ska detta vara avgörande.
 
Hannes mår bra nu och ser fram emot vad framtiden ger. Den närmaste tiden kommer bestå utav att få tillbaka hans kropp och komma tillbaka som en stark hockeyspelare :) Tänkte ge er hans värden idag :
 
FP= FriskPerson
Blod : 106 (FP 134-170)
Leukocyter: 4,1 (FP 3,5-8.8)
Neutrofila(immunförsvaret) : 2,6 (FP 1,6 -7,5 )
Trombocyter : 99 (FP 145-348)
 
 
 
 
 
Vi tog ut segern i förskott förra omgången vilket vi inte kommer göra denna gång men självklart överväger det positiva det negativa.
Vi kommer fortsätta be till vem/vad som än sitter däruppe att det här var sista gången vi var med om detta.
Jag tror att många av er förstår hur jobbigt det här är att gå igenom, eller åtminstående föreställa sig hur det skulle vara om det hände er  men ta det och gångra med 1000 så är ni där :)
 
Det värsta har varit hoppet.. man säger att hoppet är det sista som lämnar människan. Vilket betyder att jag vid vissa tillfället har dött och sedan återuppstått, ursäkta språket nu
MEN I HELVETE VILKEN RESA DET HAR VARIT PSYKISKT.
Jag kan med handen på hjärtat trott mig veta att denna gången skulle livet sluta för Hannes, att jag skulle få sitta och bestämma låtar på begravningen, fortsätta ett meningslöst liv på en värdelös jord och träffa Hannes familj o prata minnen om vilket underbar och viktig person han var för oss alla.
 
Tack och lov så har någon hört alla mina /våra böner och gjort klart för oss att han är alldeles för värdefull för att lämna oss
 
Vi får helt enkelt inse att det finns en mening för allt som händer, en tydlig mening som lyser starkt är stödet vi har fått ifrån er. NI har hjälpt oss mer än vad ni någonsin kan föreställa, ni lät Hannes kämpa med sin sjukdom och lät oss inte oroa oss för allt annat runt omkring. Vilket betyder att vi nu har en lägenhet vi kunde komma hem till, vi har inte hamnat hos kronofogden och vi kan köpa maten som han behöver för att få kroppen att växa.
Vi har vänner för livet och att se människor man aldrig någonsin har träffat KÄMPAT för att hjälpa oss är obeskrivligt.
 
Tänkte att jag skulle göra en kort tacklista till de allra största änglarna i vårt liv.
Poza (och självklart Sandra) Ni satte allt åt sidan i somras, er semester och offrade fruktansvärt mycket tid och energi för att starta "Hannes Änglar" Ni är våra änglar  TACK!
Linda: Min syster som lät oss "ta över" sin lägenhet och under 3 månader fick sova på en uppblåstbar säng i köket(!!!!), var framförallt mitt största stöd och är den mest osjälviska människa nånsin.TACK!
Scandic Karlstad City: Jimmy ,min chef, som har stått vid vår sida med stöd och hjälpt mig. Tack vare han (och självklart Anna och Tommy ) har jag ett jobb att återgå till när kraften är tillbaka. TACK!
Tom Sonesson : Tog" Hannes änglar"  till fler städer och blandade in många hockeyklubbar. Han har ett hjärta av guld och har visat vad mänskligheten är kapabel till. TACK!
 
Alla i Hannes änglar & vi som stödjer Linn och Hannes <3
Vår familj och vänner, vi skulle inte ha klarat oss utan er.
Alla ni som har donerat, kommenterat och funnits där, oavsett om ni inte står med som namn så går ingen omärkt förbi, ni betyder lika mycket för oss!!
 
Tror jag har sagt det jag hade på hjärtat, vissa kan tycka att det är lite för djupt men för att få er att inse vilken stor skillnad ni har gjort så känns det som ni ska ha fått veta en liten del av det som vi har gått igenom.
 
 
Och Hannes när du läser detta vill jag bara säga att jag älskar dig av hela mitt hjärta. Betyder det att vi kommer få spendera hela vårt liv på ett sjukhus så får det bli så. (hoppas ej) Jag är otroligt glad att du finns i mitt liv och kommer fortsätta med att försöka göra ditt liv lättare  i alla våra långa år vi kommer ha. Du skulle bara våga lämna mig;)
 
 
Nästa inlägg har jag inte en aning om när det blir men vi kommer i alla fall uppdatera er hur benmärgsprovet ser nästa fredag när vi får reda på det :)
 
 
Hoppas ni alla får ett underbart 2015, det ska vi ha !!!!
 
 
Massa kärlek
Puss och kram