:)

Men hej på er därute!
 
Oj va det har hänt saker sedan sist jag skrev. Det är det som är det jobbiga med denna sjukdom, det är verkligen en berg och dal bana. Ena dagen är det så allvarligt att man vet inte om han klarar natten, andra dagen är han frisk som en nötkärna.
 
Så vad har hänt? Hannes har problem med vänster lunga, en allvarlig lunginflammation som vägrar lämna kroppen. Senast på lungröntgen så såg de att det hade bildats varhärdar i lungan, något som är svårbehandlat men vi kör på ytterligare med antibiotika så hoppas vi på det bästa :)
 
Senast jag skrev så stod ju värdena still men dagen efter bloggen uppdaterades så fick cellerna fart igen och värdena blev högre och högre. Nu är de såpass bra att han är som en normal, frisk person :)
 
Han har varit fruktansvärt dålig och det är så skönt att se att det lättar upp sig, han har ju tappat mycket muskler/fett/vätska osv så han är väldigt svag men vi får hoppas att det håller upp med nya infektioner nu på ett tag.
 
Men nu har jag väntat länge nog för de nyheterna vi ville skriva om..
Han gjorde ju benmärgsprov idag för att se hur det såg ut efter cellgiftskuren och idag hände något som aldrig hänt oss förut.
HAN KOM I KOMPLETT REMISSION
på första försöket också.. in your face maddafakkaars!!
Endast 2 procent sjuka celler i kroppen så nu kör vi på med ytterligare en cellgiftskur för att sen bege oss till Karolinska
 
Vi har vetat sen i fredags att vi skulle göra benmärgsprovet idag(som skulle förändra allt) så det har varit en riktigt jobbig helg. Hannes har haft blodbrist, varit väldigt svag och varit allmänt göbbgrinig. Jag har slutat snusa så gissa om jag har varit (är) grinig. Slå ihop det här så kan ni tänka er hur vår helg var :) 
 
Men nu är vi så glada så allt annat kvittar, en sten har släppt och klumpen i magen är borta.
Jag tror jag avslutar inlägget så:)
 
 
FP= FriskPerson
Blod : 97 (FP 134-170)
Leukocyter: 3,4 (FP 3,5-8.8)
Neutrofila(immunförsvaret) : 2,1(FP 1,6 -7,5 )
Trombocyter : 24  (FP 145-348)
 
 
 
Puss och kram på er!!