Infektion

Hej :)
 
 
Ja, lyckan att få vara utskriven var kortvarig.  
3-4 dagar fick han vara ute i friheten innan första infektionen slog till.
På morgonen i fredags var Hannes iväg till sjukhuset och fick blod, han hade lite feber redan på morgonen men inte tillräckligt för att bli inlagd eller tillräckligt för att bli oroliga så han fick åka hem igen.
Men där dröjde det inte länge innan han fick väldigt ont i magen och febern blev hög,
så packning av kläder, kylväskan och diverse saker blev nödvändig inför inläggningen.
 
Väl på sjukhuset blev han satt på antibiotika och odlingar gjordes direkt på blodet.
Frossan ifrån helvetet är tillbaka och det tycker Hannes är det allra värsta med infektionerna men han kämpar på här i sängen bredvid mig.
Vad det är för någon infektion vet vi inte än, vi vet bara att det har växt på alla blododlingar de gjorde. Hoppas att få reda på det idag eller imorgon.
 
 
Blodtrycket är lågt på honom också så för hans kropp inte ska gå in i en chock så behövs extra vätska i droppform plus att han även får mer blod just nu.
De håller även koll på blodtrycket hela tiden vilket känns skönt och är lugnande så även det ska nog ordna till sig snart :)
 
 
En till sak som hände imorse kl 06 var att Hannes kommer ut ifrån toaletten och har så ont i ryggen
-"snälla tryck på min rygg fort" 
trycket jag gjorde på ryggen hjälpte ju inget och han tryckte på larmknappen.
Något har låst i ryggen på honom och det strålar hela vägen ner till fötterna, har inte sett honom i en sån smärta förut tror jag.
Klockan 06.30 fick han morfin och helt plötsligt gick han ifrån skrikande, grymtande till knäpptyst vilket var väldigt konstigt för mig, så jag låg i minst 1 timme och kollade så han andades. (puh...)
 
Det är hemsk att se någon i en sån smärta och inte kunna göra nånting.
Nu är kl 11.15 och smärtan sitter fortfarande kvar men med hjälp av morfintabletter så blir smärtan uthärdlig.
Vi hoppas att vad det än är, att det löser upp sig snart i ryggen.
 
Vad som händer nu är att vi ska fixa den här infektionen och hoppas att han får hinna bli utskriven en liten stund innan kur nr 2 kommer igång :)
 
Det finns ju inte internet här på sjukhuset och det är ett helvete att blogga ifrån mobilen så jag försöker uppdatera läget så fort jag kan.
 
Ett kort inlägg fick det bli denna dagen men vill ändå uppdatera alla ni som är oroliga för Hannes och ska även hälsa ifrån honom att han mår bra och han tackar för allt stöd som han får. Det hjälper!!!
 
 
 
Alla ni därute fortsätter att överraska oss med allt ni gör, om vi saknade ord i början av veckan så är det ingenting mot vad det är nu. Några ord som upprepas hos oss är "galet, otroligt, obeskrivligt, fantastiskt, underbart " Jag hoppas att ni har förstått en liten del av den tacksamhet vi känner men vi kommer fortsätta visa den så länge vi lever :)

Alla våra änglar !!!!
 
Vi hörs snart igen.
 
Massa kärlek