Karolinska närmar sig

Ja nu är det nära, veckorna har gått fram väldigt fort och redan nästa torsdag kommer vi ta vårt flyttlass till Stockholm för andra gången. Jag vet ju att man brukar säga "tredje gången gillt" men just i den här situationen måste det vara "andra gången gillt"... Inget annat accepteras :)
 
Tillståndet sedan jag skrev senast har varit densamma nästan, förutom att hans friska lunga kände sig utanför och valde att gå  över till " the dark side" .. så den fick sig en släng utav varhärdar! Infektionsvärdet steg och en lång kur med antibiotika behövdes. Tack och lov gav den med sig relativt snabbt.
 
Det var förra fredagen som han fick börja sova hemma och i torsdags blev han utskriven helt ifrån sjukhuset. Dock är han tvungen att vara på sjukhuset kl 11.00 varje dag och få 1timmes medicin intravenöst.
Det känns dock rätt lyxigt emot hur vi har haft det tidigare så man ska inte klaga :)
 
Just nu är Hannes och hans bror i Sthlm vid karolinska för att imorgon ska han operera in en ny CVK (infart) som ska klara av bl.a transplantationen.
Jag skulle egentligen blivit med men Adam ville gärna hänga på ,så nu slapp jag att avboka möten och fixa hundvakt :) De kommer hem imorgon så det blir bara en snabbtur!
 
 
Jag ville bara snabbt uppdatera er alla om vad som händer nu framöver.
Fr.om den 3 okt kommer bloggen uppdateras dagligen , då får ni möjligheten att följa Hannes ta sig ur den sista kampen. En gång för alla :)
 
 
Vi hörs om ca 1 vecka igen.
 
Ta hand om er alla och hoppas att vi hinner se så många som möjligt innan vi drar iväg !
 
Massa kärlek