Hej #23 här!

 

Hej hej H.Berg här!

Det var ett tag sedan vi uppdaterade bloggen och det var ett bra tag sedan jag skrev. Det händer inte så mycket just nu. Efter utskrivningen så har jag haft lite problem med magen och börjar nog och få en utstötning (gvh) så jag orkar inte så mycket men man ska inte klaga ;) (De vill att jag ska få en liten utstötning så alla sjuka celler försvinner) Fast jag mår bättre för varje dag som går just nu så det är gött.

Det är gött att få vara utanför sjukhusväggarna och ett stort tack till Linda för att hon låter mig, Linn å Ozzy bo hos henne.

Många har frågat hur det har gått med allt den här gången. Det känns som det har gått mycket lättare denna gång, lite för lätt. Det är så det känns och alla prover och så ser ju bra ut :) Förra gången så fick jag nog allt som går att få medans denna gång har jag inte ens fått feber. Visst har jag haft ont av många skäl men jag kanske var mer förberedd denna gång, sen hade jag väl inte gått på cellgifter i över ett halv år. Däremot var det en jobbig tid i Karlstad när man fick reda på att man fick tillbaka skiten och att man fick lunginflammation,  svamp i kroppen och tappade mycket i vikt. Det var ett tag som jag tyckte allt gick emot mig.

Jag vill också jag tacka så mycket för allt stöd jag och Linn har fått. Ni är helt otroliga! När man går in på nätet och får se en bild på någon som har armband på sig blir man väldigt rörd. Alla som sitter i timmar och pärlar armband och Tom och alla som har fixat matcher som IFK Munkfors spelat mot Arvika HC, Viking HC å NIK Karlstad och mycket mycket där till. Tack till Poza som startade allt med armbanden.  Alltså det värmer så i bröstet när man får se så mycket folk som verkligen bryr sig :) Stor kram till er alla. Önskar att jag kunde ge er en fysiskt men just nu har jag dåligt immunsystem ;)

Och Linn vad skulle jag göra utan dig här! Du är bäst! <3

De är så många som man vill tacka och jag vill verkligen tacka alla! Man blir så rörd av att så många bryr sig. 

Ska försöka att inte dra ut på det till nästa blogg inlägg :) Ni får säga till mig ;) Det räcker bara inte med att Linn, Linda och morsan tjatar ;)

Hoppas att alla har det bra och att ni tar hand om varandra! Tillsammans är vi starka!

Med all kärlek #23