Ett år har gått!

Hej på er nära och kära det var ett tag sedan!
 
 
 
 
Idag är det den tjugonde december och för exakt ett år sedan åkte jag till karlstad efter att ha spenderat två nätter på sjukhuset i torsby.
Dagen började med att de sa att jag skulle få åka till karlstad och ta prover och att de hade fixat skjuts åt mig dit. Jag hade själv tagit bilen upp till torsby två dagar innan och jag frågade om inte jag kunde ta min bil till sunne och sen så fixar jag skjuts därifrån. Efter många om och men så fick jag ta bilen hem. Verkade som om de trodde att jag skulle rymma:0
 
Jag var hem en sväng och duschade packade ihop lite grejer och sen så körde pappa mig ner till karlstad.
Väl framme i karlstad så fick jag gå till hemmatologen där jag fick gå in på ett rum och träffa en doktor som sa att de skulle ta ett par prover och även ett benmärgsprov.
Efter benmärgsprovet så sa doktorn att det skulle ta ett tag innan de skulle få svar. Men efter ett tag så kom de in igen och berättade att jag hade fått leukemi. Efter att doktorn sa det så hörde jag ingenting. Jag såg att munnen gick för fullt på doktorn och jag bara tänkte va fan sa han.
Jag fick en massa info på vad leukemi var för något och vad som skulle hända framöver men de enda jag hade i tanken var hur ska jag berätta detta för familj och vänner.
Tror ändå de värsta men den dagen var att jag ringde till pappa med gråten i halsen och sa att det blir ingen jul hemma denna iår heller.
Det var för ett år sedan de. Man visste inte vad som skulle hända eller vad man skulle få gå igenom.
 
Men nu sitter man här framför dator med Adam brevid mig som ser på något skit på tvn;) och är tacksam för varje dag som går. Och nu ska jag äntligen få fira jul hemma! :)
Detta år har man gått igenom fem cellkurer tror jag eller sex och en benmärgstransplantation, sen har man väl haft alla magsjukdommar man kan få och LITE till. Men med allt stöd jag har fått från familj,vänner och framför allt min underbara flickvän Linn så har resan varit betydligt enklare.
Alla styrke sms, mail på facebook och hälsningar man har fått under året har betytt så otroligt mycket!
Love u all for that!
 
 
De är ju  ändå några dagar kvar tills dopparedan så imorgon ska jag spela min första match sedan jag blev sjuk i helmia arena kl 16.00
 De ska bli skit kul men får se hur de går ;)
Sen på kvällen så blir det årsmöte med julmustaschensvänner! :)
 
 
 
Jag hoppas att alla får en riktigt bra jul och att ni tar han om nära och kära!
 
 
Vill önska alla
God Jul & Gott Nytt År!