Här händer det visst inte mycket:)

Har bett Hannes varje dag att skriva, men det är tydligen för mycket begärt:)
(Han har ju haft fullt upp med tv tittande, äta mat och kollat på mobilen )
 
Tiden har gått.. fort! Jag fick tillbaka vår hund för 2 veckor sen och har spenderat nätterna i lägenheten. Hannes har haft besök som sagt av Adam några dagar så det var nog skönt för honom.
 
Det har varit väldigt lugnt med komplikationer, han fick reda på att han hade clostridium igen (tarmbakterie/sjukdom) men det har han inte märkt av något utav så det har ju varit skönt :) Ingen feber, ingen mykosit INGENTING. Helt galet!! Vi som hade förberett oss på det värsta.. ska nog dock inte klaga;)
 
Ozzy har dock varit på undersökningar och röntgen hos en veterinär här i sundbyberg sen vidare till en specialist i danderyd. TILLSLUT visade det sig att vi behövde inte oroa oss, ozzy mår numera bra. Puh, den stora stenen vi båda hade i bröstet släppte!
 

Hannes värden har stigit såpåss högt att han inte längre är isolerad, därför har han nu permission i helgen och blir utskriven, förhoppningsvis, på måndag.
Han skulle egenligen ha blivit det idag men så började han spy och må dåligt imorse så det får vänta . De har tagit flera tester och kommer göra fler imorgon , vi får bara hoppas att det inte är något värre!
 
 
Igår kom mamma och faster hit till stockholm, imorgon kommer hannes föräldrar upp. En bra helg med andra ord :)
De hjälpte till att städa syrrans lägenhet klinisk ren så Hannes kan vara här. Tack Tack Tack..
 
Vet inte vad vi hade gjort utan min syster... jo det vet jag iofs. Vi hade fått bott på ronald mcdonald utan vår älskling, fått lagat mat i ett gemensamt kök och haft det tusen gånger tråkigare ..SÅ TACK ÅTERIGEN!!!
 
 
Men ialf, jag ville bara skriva här så alla vet att Hannes mår bra, trots lite mindre komplikationer just nu. Ett lite tråkigt inlägg men bättre än ingenting ;)
 
Vi hörs snart igen
 
Kram på er därute !!